Projekt na pomoc chudým indickým dětem ve vzdělání

ZEMĚDĚLSKÉ AKTIVITY

Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Chlapec, který přemohl leukémii, úspěšně absolvoval 1. třídu.

Přinášíme vám dobrou zprávu o indickém chlapci Rudolfovi, který je od roku 2013 zapojen do vzdělávacího projektu Adopce na dálku® hradecké diecézní Charity.

Oslavy čtvrtstoletí charity v Neratově

Bezmála tři stovky návštěvníků připutovaly v pátek 2. června do Neratova v Orlických horách, aby společně oslavili 25. výročí charity v královéhradecké diecézi. Po slavnostní děkovné mši svaté v prosluněném poutním kostele Nanebevzetí Panny Marie bylo oceněno devatenáct charitních pracovníků a dobrovolníků za obětavou práci pro nemocné a potřebné. Přátelské setkání završil odpolední koncert písničkáře Pavla Helana.

Mini SOUTĚŽ Adopce na dálku

banner - FB soutěž 6_2017Ke Dni dětí

je na našich facebookových stránkách odstartována mini SOUTĚŽ!

Lajkujte, piště a vyhrajte!

Soutěžit můžete do půlnoci 7. 6. 2017!

Na první 3 výherce čeká drobná odměna.

Oslavy 25. výročí v Neratově

Letos je to právě 25 let, co arcibiskup Karel Otčenášek obnovil činnost Diecézní charity Hradec Králové. Čtvrtstoletí od svého vzniku si připomínají i mnohé regionální Charity. Při této příležitosti bude v pátek 2. června od 10 hod. sloužena slavnostní a děkovná mše svatá v poutním kostele v Neratově, kterou bude celebrovat prezident Diecézní charity Mons. Josef Suchár spolu s hostujícími biskupy a kněžími. Poté bude oceněno 19 pracovníků a dobrovolníků za obětavou práci v Charitě. Oslavy zakončí koncert písničkáře Pavla Helana od 14:30 v poutním kostele.

"Klikni a pomáhej"

Diecézní-katolická-charita-Hradec-Králové.pngDěkujeme všem, kteří se již zapojili do nakupování prostřednictvím portálu Givt.cz a přispěli tak na činnost Diecézní katolické charity Hradec Králové.

Více o tom jak nás podpořit nakupováním prostřednictvím portálu Givt.cz se dozvíte na našich stránkách.

Požehnané Velikonoce 2017

e-prani_Velikonce 2017

Radost z Kristova Vzkříšení
a požehnané svátky velikonoční