PONS 21, z.s.

PONS 21 je skupina přátel, která se rozhodla podpořit působení Diecézní charity Hradec Králové v indickém státě Karnataka v oblasti Mansapur. V názvu PONS 21 (MOST 21 – z latiny) se odráží myšlenka budovat pomyslné mosty mezi  lidmi a díky nim zajišťovat dobré podmínky pro život na obou stranách těchto mostů.

Více na internetových stránkách www.pons21.cz.

Příloha Katolického týdeníku č. 18/2016

Na konci dubna vyšla v Katolickém týdeníku speciální příloha věnovaná činnosti Pons 21 a Diecézní katolické charity HK v indické vesnici Mansapure v Oblasti Belgaum.

Příloha představila naši činnost, dosavadní úspěchy a také zkušenosti ze spolupráce na pomoc chudým lidem v Indii.

Co nového v naší škole...

Díky nové příloze o průběhu stavby školy v Mansapuru v Katolickém týdeníku podpořilo náš projekt v měsíci květnu velké množství dárců.  Za jejich štědrost jsme velmi vděčni!

Příloha Katolického týdeníku o PONS 21 a Adopci na dálku®

Na konci dubna vyšla v Katolickém týdeníku speciální příloha věnovaná činnosti PONS 21 a stavbě "naší" školy v Indii. Příloha představila naši činnost, dosavadní úspěchy i plány do budoucna a nabídla také reakce na stavbu školy přímo z Indie.

Zveme na setkání dárců Adopce na dálku® v Hradci Králové - PONS 21

Dne 16.5.2015 proběhne v Hradci Králové (Knihovna města HK, Wonkova ul.1262/1a) setkání s dárci u příležitosti výročí projektu Adopce na dálku.