Projekt na pomoc chudým indickým dětem ve vzdělání

ZEMĚDĚLSKÉ AKTIVITY

Chlapec, který přemohl leukémii, úspěšně absolvoval 1. třídu.

Rudolf D´Souza

Přinášíme vám dobrou zprávu o indickém chlapci Rudolfovi, který je od roku 2013 zapojen do vzdělávacího projektu Adopce na dálku® hradecké diecézní Charity.

Indický chalec Rudolf D´Souza nastoupil do 2. třídy (2017-18)Jak mnozí naši dárci a příznivci vědí, chlapci byla 3. února 2015 diagnostikována leukémie. Zásluhou štědrých dárců se nám podařilo shromáždit potřebnou částku na léčbu. Včasná léčba vedla k úspěšnému vyléčení Rudolfa, který tak mohl nastoupit loni v červnu do 1. třídy a poté si se svými kamarády užít prázdniny.

S radostí vám sdělujeme, že i letos je zdravotní stav Rudolfa velmi dobrý a že mohl opět v červnu nastoupit do školy. Nyní chodí do 2. třídy a dále se vzdělává.

A jelikož nám Rudolf roste jako z vody, přikládáme jeho nejnovější fotografii. :-)

Děkujeme všem, kteří Rudolfa podpořili finančně i modlitbou. Opět se může radovat a plně se zapojit jak ve škole, tak i do aktivit jako jsou oslavy indického Dne nezávislosti a Dne dětí anebo se účastnit různých soutěží. Například v loňském školním roce se účastnil výtvarné soutěže, za kterou obdržel diplom.