Zpravodaj Adopce na dálku®

Jednou za tři měsíce posíláme našim dárcům a příznivcům výběr těch nejzajímavějších zpráv. Pokud Vám náš zpravodaj nechodí a chtěli byste ho také dostávat, můžete ho začít odebírat.

Věříme, že Vás náš zpravodaj vždy potěší. Budeme s Vámi sdílet radost z toho, co se nám v Indii s Vaší pomocí podařilo. Dále se s Vámi podělíme o příběhy dárců, kteří se během své cesty do Indie setkali s podporovaným dítětem. Ve zpravodaji najdete také další zajímavosti z projektu.

Je možné, že už jste se k odběru zpravodaje přihlásili, přesto Vám nebyl pokaždé doručen. V takovém případě se podívejte, jestli neskončil ve složce spam nebo hromadná/nevyžádaná pošta. Když si naši adresu adopce@hk.caritas.cz přidáte mezi své kontakty, neměly by být příště naše zprávy automaticky označovány za spam. Rozhodně nic nezkazíte, když se k odběru zpravodaje znovu přihlásíte. Samozřejmě se pak můžete zase kdykoliv odhlásit.

Po kliknutí na odkaz níže Vám nejprve přijde potvrzovací e-mail, kde svůj zájem o naše novinky potvrdíte. Budeme Vám vděční, když odkaz pošlete svým známým, které by mohly naše zprávy a příběhy také oslovit.

Přihlásit se k odběru novinek Adopce na dálku®