Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Letní benefiční koncert pro Adopci na dálku v hradecké Filharmonii

Nenechte si ujít letní benefiční koncert, který se uskuteční ve čtvrtek 27. června 2019 od 19:30 hodin ve Filharmonii Hradec Králové. Vstupné je dobrovolné. Z výtěžku benefice bude podpořeno vzdělávání žáků a studentů z nejchudších indických rodin v rámci projektu Adopce na dálku. Dejte i vy šanci chudým školákům na lepší budoucnost, děkujeme Vám!

Nová výstava v Litomyšli

Od soboty 1. června 2019 bude v kostele Povýšení sv. Kříže v Litomyšli k vidění nová výstava příběhů z Indie „Za naše úspěchy vděčíme Vám“. Výstava zůstane v Litomyšli až do 26. července. Pro veřejnost bude přístupná vždy od úterý do soboty v čase 10–18 hodin a v neděli od 13 do 17  hodin. Další zastávkou putovní výstavy poté budou nedaleké České Heřmanice.

Místo: Litomyšl, kostel Povýšení sv. Kříže
Termín: 1. 6. 2019, 10:00 — 26. 7. 2019, 12:00

Noc kostelů s Adopcí na dálku

Řadu zajímavostí o životě indických dětí se dozvíte v pátek 24. května ve 20:15 v kostele Božského Srdce Páně. Program bude součástí tradiční akce Noc kostelů.

Místo: Hradec Králové, kostel Božského Srdce Páně
Termín: 24. 5. 2019, 20:15 — 24. 5. 2019, 21:45

Nová výstava indických příběhů

V pátek 3. května v kostele Božského Srdce Páně zahájila svoji pouť zcela nová výstava příběhů z Indie „Za naše úspěchy vděčíme Vám“. Diecézní charita Hradec Králové tímto způsobem vypráví příběhy osmi úspěšných absolventů projektu Adopce na dálku®. Výstava bude uvnitř dominanty Pražského Předměstí umístěna do 29. května a bude přístupná veřejnosti každý všední den a v neděli od 9 do 12 a od 13 do 17 hodin.

Nová putovní výstava

V pátek 3. května v kostele Božského Srdce Páně zahájila svoji pouť zcela nová výstava příběhů z Indie „Za naše úspěchy vděčíme Vám“. Výstava bude uvnitř dominanty Pražského Předměstí umístěna do 29. května a bude přístupná veřejnosti každý všední den a v neděli od 9 do 12 a od 13 do 17 hodin.

Místo: Hradec Králové, kostel Božského Srdce Páně
Termín: 3. 5. 2019, 15:00 — 29. 5. 2019, 12:00

Putovní výstava na Králicku

Putovní výstavu Svět indických dětí si můžete prohlédnout od začátku května až do konce září 2019 v ambitech známého poutního areálu Hora Matky Boží u Králík.

Místo: Hora Matky Boží u Králík
Termín: 2. 5. 2019, 16:00 — 30. 9. 2019, 12:00

Zpráva o činnosti Adopce na dálku

Víte, co zaujalo nového prezidenta hradecké Diecézní charity, když poprvé vstoupil do kanceláře Adopce na dálku®? Kolika indickým dětem loni tento projekt pomohl? Kam putovala část peněz z Tříkrálové sbírky? Odpovědi na tyto otázky a mnoho dalších zajímavostí najdete ve Zprávě o činnosti za rok 2018.

Putovní výstava na Letohradsku

Putovní výstavu Svět indických dětí si mohou zájemci prohlédnout v průběhu měsíce dubna v kostelích a na zámku v Letohradě a okolí. Nejprve bude umístěna 7. 4. v Lukavici, poté 14. 4. v Mistrovicích, 15.-20. 4. v ambitech letohradského zámku, 21.-27. 4. v kostele sv. Václava v Letohradě a 28. 4. v kostele na Orlici. Letohradský kostel sv. Václava je přístupný během celého týdne, ostatní kostely jen v době konání bohoslužeb nebo po předchozí domluvě se správcem farnosti.

Místo: Letohrad, Lukavice, Mistrovice, Orlice
Termín: 7. 4. 2019, 08:00 — 28. 4. 2019, 18:00

Poznejte svět indických dětí

Putovní výstavu fotografií a příběhů chudých indických dětí, které vystudovaly díky pomoci dárců projektu Adopce na dálku, si můžete v dubnu prohlédnout v Letohradě a okolí. O životě dětí v Indii a o naději, kterou jim dává možnost se vzdělávat, se více dozvíte také na besedě s Mgr. Vojtou Homolkou v pondělí 29. dubna v hradeckém AC klubu. Přijďte se podívat!

Putovní výstava v Pardubicích

Výstava Svět indických dětí bude během celého února přístupná v atriu centrály ČSOB Pojišťovny v Pardubicích.

Místo: Masarykovo nám. 1458, Pardubice
Termín: 1. 2. 2019, 08:00 — 28. 2. 2019, 17:00