Vánoční výzva
18. listopadu 2020 Z projektu

Vánoční výzva

Indické děti potřebují Váš dobrý skutek. Zapojte se do naší výzvy a darujte dětem pod stromeček vzdělání a Vašim blízkým vánoční certifikát.

Vážení přátelé,

díky Vám můžeme být oporou indickým rodinám v nouzi i v tomto nelehkém období. Vaše pomoc je nyní ještě potřebnější než dříve. Držitel Nobelovy ceny míru Kajláš Satjárthí nedávno varoval, že indické děti, které předčasně odejdou ze školy, budou žebrat na ulici, vdají se v raném věku, případně se stanou dětskými dělníky, vojáky nebo zločinci. Obchodníkům s dětmi je občas za směšné částky prodávají jejich vlastní zoufalí rodiče.

Letos se nám bohužel nepodařilo získat finanční příspěvek pro minimálně 17 dětí, které jsou zapojeny do našeho projektu Adopce na dálku®. Obracíme se proto s velkou prosbou o mimořádný dar na vzdělávání dětí na všechny, kdo jste se kvůli nouzovému stavu neocitli ve finanční nouzi. Budeme vděční za příspěvek 6.500 Kč na jeden školní rok, anebo alespoň pololetní ve výši 3.250 Kč. Mimořádný dar nám můžete poslat do konce listopadu.

Děti, které potřebují mimořádnou pomoc, najdete v naší databázi s tímto textem: VÁNOČNÍ VÝZVA – Udělejte dobrý skutek a darujte vzdělání na školní rok 2020–2021. Na oplátku Vám pošleme vánoční certifikát, kterým můžete udělat radost sobě nebo někomu blízkému.

certifikát - Vánoční výzva 2020

Mgr. Vojtěch Homolka