Pomáháme hladovějícím rodinám v Indii

Celonárodní karanténa v Indii hluboce zasáhla mnohé rodiny, které jsou nyní ohroženy hladem. Diecézní charita Hradec Králové se proto obrací na dárce i veřejnost s prosbou o pomoc dětem podporovaným v projektu Adopce na dálku a jejich rodinám.

Na plošnou karanténu nejvíc doplácí nejchudší rodiny, které přišly v důsledku zastavení ekonomiky o svoji obživu. Vláda sice zavedla přídělový systém potravin a hygienických potřeb, ale bohužel se nedostane ke všem potřebným. Naši partneři v indických oblastech Bangalore a Belgaum, kteří jsou zapojeni do distribuce potravinové pomoci, se tak chystají rozvést zásoby základních potravin (konkrétně rýži, luštěniny, olej, cukr a sůl) přímo rodinám zapojeným do projektu Adopce na dálku.

Pokud můžete, pomozte prosím hladovějícím rodinám v Indii.

Orientační ceny potravinových balíčků:

rýže

160 Kč

= 5 kg rýže, 1/2 kg cukru, 1/2 kg luštěnin, 1 l oleje

fazole

420 Kč

= 10 kg rýže, 5 kg mouky, 1 kg cukru, 2 kg luštěnin, 1/2 kg soli, 1 l oleje

čočka

670 Kč

= 13 kg rýže, 5 kg mouky, 3 kg krupice, 3 kg cukru, 2 kg luštěnin, 1/2 kg soli, 2 l oleje, 1/2 kg čaje, 1/2 kg koření, 2 roušky a 1 lahev s dezinfekcí

Příspěvky na pomoc hladovějícím rodinám můžete zasílat na sbírkové konto:

variabilní symbol

53000

Situaci v Indii bedlivě sledujeme. Bližší informace o další pomoci v Indii najdete na našem webu v sekci Jak se zapojit.

Potvrzení o přijetí daru vystavíme na požádání dárce

Žádost o vystavení potvrzení o daru na pomoc hadovějícím rodinám můžete zaslat na e-mail: platby@hk.caritas.cz
nebo odesláním níže vyplněného formuláře:

Moje kontaktní údaje

Korespondenční adresa

Vyplňte pro zaslání potvrzení o přijetí daru.

Adresa trvalého bydliště

Pokud se neshoduje s korespondenční adresou, vyplňte údaje pro účel vystavení potvrzení o přijetí daru.

Zde můžete napsat jakékoliv doplňující informace.

Ochrana osobních údajů dárce
Poskytnuté osobní údaje zpracováváme za účelem zasílání informačních dopisů a e-mailů, komunikace prostřednictvím telefonu, a to po dobu trvání spolupráce.

Diecézní katolická charita Hradec Králové se zavazuje, že údaje zde uvedené bude zpracovávat podle zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, a podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679.

Odesláním tohoto formuláře nám dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů po dobu trvání spolupráce.

Pozn.: položky označené * jsou povinné.