Rouškovník

Vážení dárci projektu Adopce na dálku!
Doufáme, že všichni zvládáte ve zdraví aktuální nelehkou situaci. Myslíme na Vás všechny, především na ty z Vás, kteří pečujete o své okolí a blízké, nebo patříte mezi ty nejzranitelnější.

Nemůžeme Vám být na blízku, ale rozhodli jsme se, že pro Vás ve svém volném čase budeme šít bavlněné roušky.

Rouška má 2 vrstvy s kapsičkou, do které můžete vložit filtr dle svých možností (doporučujeme již dostupný nanofiltr nebo hydrofobní filtrační materiál melt-blown). Roušky jsou z darovaného materiálu, proto prosíme o shovívavost. Na základě vyplněného formuláře se Vám pokusíme zaslat barevně tu nejvhodnější. :-)

mix-roušky          střih roušky

Hotové roušky budeme zasílat zájemcům Českou poštou. O termínu odeslání Vás budeme individuálně informovat.

roušky k odeslání

Jak pečovat o bavlněnou roušku:

1. Před prvním a dalším použitím roušku sterilizujte.
    Vařte ve vodě více jak 15 min. a po usušení přežehlit na nejvyšší stupeň.
    V žádném případě nedávejte do mikrovlnky!!! Bavlněná rouška shoří.
    Pozn.: Pokud budete používat filtr do roušky, pak jej vyjměte z použité roušky až po její sterilizaci.
  2. Použitou roušku sundávejte pouze za tkaničky/gumičky.
    K přední části roušky se chovejte, jako k infikované virem.
  3. Na použité roušky si připravte uzavíratelnou nádobu/sáček.
    Uchovejte tak použitou roušku do doby, než ji sterilizujete.
  4. Po manipulaci s použitou rouškou si vždy dezinfikujte ruce.
  5. Na každý den mějte připravenou sterilizovanou roušku.
  6. Sterilizované roušky si ukládejte do čisté nádoby/sáčku.

Zašlete mi roušku

Máte-li dotazy, kontaktujte nás e-mailem: adopce@hk.caritas.cz nebo telefonicky +420 731 402 278 (+420 731 163 821).

Variabilní symbol jste obdrželi od nás při zahájení podpory indického školáka.

Zde můžete napsat jakékoliv doplňující informace.

Ochrana osobních údajů dárce
Poskytnuté osobní údaje zpracováváme za účelem zasílání informačních dopisů a e-mailů, komunikace prostřednictvím telefonu, a to po dobu trvání spolupráce.

Diecézní katolická charita Hradec Králové se zavazuje, že údaje zde uvedené bude zpracovávat podle zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, a podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679.

Pozn.: položky označené * jsou povinné.