Naše zprávy

Omezení provozu kanceláře Adopce na dálku
13. října 2020 Z domova

Omezení provozu kanceláře Adopce na dálku

Vážení přátelé, kancelář projektu Adopce na dálku bude mít do odvolání mírně omezený provoz.

Média o pandemii v Indii
19. října 2020 Pandemie v Indii

Média o pandemii v Indii

Sledujte s námi události o vývoji pandemie v Indii.

Nekašlejme na druhé! Výzva nevládních organizací občanům ČR ke koronaviru
15. října 2020 Charita Česká republika

Nekašlejme na druhé! Výzva nevládních organizací občanům ČR ke koronaviru

Charita Česká republika se připojuje k výzvě nevládních organizací adresované v souvislosti s druhou vlnou koronavirové epidemie všem lidem v této zemi. Jen pokud budeme vnímaví ke všem, kteří si v našem okolí nevědí rady nebo potřebují něčí pomoc, zamyslíme se nad tím, čím můžeme ostatním prospět, a hlavně jen pokud budeme sami dodržovat základní preventivní opatření, můžeme nynější krizovou situaci zvládnout.

Co je nového v charitě doma i v zahraničí se dočtete v říjnovém zpravodaji
30. září 2020 Diecézní katolická charita Hradec Králové

Co je nového v charitě doma i v zahraničí se dočtete v říjnovém zpravodaji

Jak pomáhá projekt Adopce na dálku v Indii nebo Sbírka pro Česko na Jičínsku a spoustu dalších charitních novinek se dozvíte v našem říjnovém zpravodaji. V tomto čísle Charitních listů jsou také uveřejněny výsledky letošní diecézní sbírky na charitu. Děkujeme všem dárcům za pomoc a podporu!

Podzimní kampaň Den Charity nabídne program pro všechny generace
15. září 2020 Diecézní katolická charita Hradec Králové

Podzimní kampaň Den Charity nabídne program pro všechny generace

Je tu podzim a s ním i tradiční celostátní kampaň DEN CHARITY! Rozmanité akce pro malé i velké připravily také Charity v našich regionech – pěší a cyklistickou pouť, benefiční běh, dny otevřených dveří, bylinkobraní, koncert, výstavy i další zajímavý program. Kampaň pořádá Charita Česká republika u příležitosti svátku sv. Vincence z Pauly (27. 9.), patrona charitních zařízení. Všechny akce se uskuteční v souladu s aktuálními opatřeními v souvislosti s pandemií Covid-19.