E-zpravodaj

Jednou za tři měsíce posíláme našim dárcům a příznivcům výběr těch nejzajímavějších zpráv. Pokud Vám náš zpravodaj nechodí a chtěli byste ho také dostávat, můžete ho začít odebírat.

Věříme, že Vás náš zpravodaj vždy potěší. Budeme s Vámi sdílet radost z toho, co se nám v Indii s Vaší pomocí podařilo. Dále se s Vámi podělíme o příběhy dárců, kteří se během své cesty do Indie setkali s podporovaným dítětem. Ve zpravodaji najdete také další zajímavosti z projektu.

e-zpravodaj č.2/2019

Už jste se k odběru zpravodaje přihlásili? Přesto Vám nebyl pokaždé doručen? V takovém případě se podívejte, jestli neskončil ve složce spam nebo hromadná/nevyžádaná pošta. Když si přidáte naši adresu adopce@hk.caritas.cz mezi své kontakty, neměly by být už naše zprávy automaticky označovány za spam. Rozhodně nic nezkazíte, když se k odběru zpravodaje znovu přihlásíte.

Po kliknutí na odkaz níže Vám nejprve přijde potvrzovací e-mail, kde svůj zájem o naše novinky potvrdíte. Budeme Vám vděční, když odkaz pošlete svým známým, které by mohly naše zprávy a příběhy také oslovit.

Přihlásit se k odběru novinek Adopce na dálku®

Z odběru našeho zpravodaje se můžete kdykoliv odhlásit.