Z domova

Požehnané Velikonoce 2020
9. dubna 2020 Z domova

Požehnané Velikonoce 2020

Přátelé, přejeme Vám k letošním Velikonocům pevné zdraví, hodně síly, víry a naděje!

Spolu to zvládnem!
26. března 2020 Z domova

Spolu to zvládnem!

Vážení dárci a příznivci projektu Adopce na dálku! Doufáme, že zatím zvládáte aktuální nelehkou situaci. Myslíme především na ty z Vás, kteří jste nejzranitelnější. Rádi bychom zprostředkovali pomoc osamělým seniorům, vážně nemocným a lidem se zdravotním postižením či sníženou imunitou.

Charita a studenti spouští dobrovolnický projekt Spolu to zvládnem!
20. března 2020 Diecézní katolická charita Hradec Králové

Charita a studenti spouští dobrovolnický projekt Spolu to zvládnem!

Dobrovolnickou pomoc osamělým seniorům a nemocným nabízí projekt Spolu to zvládnem!, který ve čtvrtek 19. března 2020 spustila hradecká Diecézní charita a Biskupské gymnázium Hradec Králové v reakci na mimořádnou situaci s epidemií nového koronaviru. Aktuálně hledáme dobrovolníky z Hradce Králové a blízkého okolí, ochotné pomáhat těm, kteří to teď nejvíc potřebují.

Charita zůstává dál nablízku nemocným a potřebným i s omezeními
18. března 2020 Diecézní katolická charita Hradec Králové

Charita zůstává dál nablízku nemocným a potřebným i s omezeními

Charity v našich regionech se snaží zůstat nablízku nemocným a potřebným i za mimořádné situace v souvislosti s epidemií koronaviru. Dbáme o zvýšenou ochranu našich pracovníků a klientů. Aktuální nedostatek ochranných pomůcek mnohé Charity řeší i vlastní výrobou roušek nebo s pomocí dobrovolníků. Na základě rozhodnutí vlády jsme zatím nuceni pozastavit nebo omezit provoz některých zařízení. Osamělým seniorům a lidem s postižením nabízíme mimořádnou pomoc a poskytujeme poradenství.

Charita dělá vše pro to, aby zůstala nablízku potřebným
12. března 2020 Charita Česká republika

Charita dělá vše pro to, aby zůstala nablízku potřebným

Situace ve světě i u nás se v souvislosti s rizikem šíření koronaviru, který způsobuje onemocnění COVID-19, každý den mění.