Z domova

Výstavy fotografií a příběhů z Indie už zase putují českými městy
5. června 2020 Diecézní katolická charita Hradec Králové

Výstavy fotografií a příběhů z Indie už zase putují českými městy

Jsme rádi, že vás zase můžeme pozvat do našich regionů na putovní výstavy fotografií a příběhů z Indie, které pořádá naše středisko Adopce na dálku. V letních měsících budou k vidění například v Náchodě, v Pardubicích, v Chrudimi, Heřmanově Městci nebo v Žirči u Dvora Králové nad Labem. V Chrudimi Vás zveme také na besedu o životě indických dětí. Přijďte se podívat!

Náš první dopis pro Robina
3. června 2020 Podporujeme Robina

Náš první dopis pro Robina

…aneb nahlédnutí do oken kanceláře Adopce na dálku®

Požehnané Velikonoce 2020
9. dubna 2020 Z domova

Požehnané Velikonoce 2020

Přátelé, přejeme Vám k letošním Velikonocům pevné zdraví, hodně síly, víry a naděje!

Spolu to zvládnem!
26. března 2020 Z domova

Spolu to zvládnem!

Vážení dárci a příznivci projektu Adopce na dálku! Doufáme, že zatím zvládáte aktuální nelehkou situaci. Myslíme především na ty z Vás, kteří jste nejzranitelnější. Rádi bychom zprostředkovali pomoc osamělým seniorům, vážně nemocným a lidem se zdravotním postižením či sníženou imunitou.

Charita a studenti spouští dobrovolnický projekt Spolu to zvládnem!
20. března 2020 Diecézní katolická charita Hradec Králové

Charita a studenti spouští dobrovolnický projekt Spolu to zvládnem!

Dobrovolnickou pomoc osamělým seniorům a nemocným nabízí projekt Spolu to zvládnem!, který ve čtvrtek 19. března 2020 spustila hradecká Diecézní charita a Biskupské gymnázium Hradec Králové v reakci na mimořádnou situaci s epidemií nového koronaviru. Aktuálně hledáme dobrovolníky z Hradce Králové a blízkého okolí, ochotné pomáhat těm, kteří to teď nejvíc potřebují.