Pandemie v Indii

Situaci v Indii bedlivě sledujeme a budeme Vás o ní průběžně informovat prostřednictvím sdílených zpráv z médií a od našich indických partnerů.

Informace o pomoci v Indii najdete na našem webu v sekci Jak se zapojit.

Média o pandemii v Indii
13. ledna 2021 Pandemie v Indii

Média o pandemii v Indii

Sledujte a čtěte s námi události o vývoji pandemie v Indii.

Vánoční výzva pokračuje
30. listopadu 2020 Z projektu

Vánoční výzva pokračuje

Indické děti potřebují Váš dobrý skutek. Zapojte se do naší výzvy a darujte dětem pod stromeček vzdělání a Vašim blízkým vánoční certifikát.

Vánoční výzva
18. listopadu 2020 Z projektu

Vánoční výzva

Letošní rozesílání dopisů dárcům proběhne jinak
10. srpna 2020 Pandemie v Indii

Letošní rozesílání dopisů dárcům proběhne jinak

Rozesílání letních dopisů od indických dětí, na které se už jistě těšíte, bude letos komplikovanější než v předchozích letech. Indická pošta sice přijímá příchozí zásilky ze zahraničí, zůstává však omezeno odesílání zásilek mimo Indii.

Čeští dárci nenechali indické rodiny na holičkách
17. července 2020 Pandemie v Indii

Čeští dárci nenechali indické rodiny na holičkách

Krizová opatření vyvolaná pandemií nového koronaviru připravila miliony indických rodin o obživu. Diecézní charitu Hradec Králové proto požádali o pomoc dlouholetí indičtí partneři. Jejich výzvu vyslyšeli dárci zapojení do projektu Adopce na dálku, kteří za pouhých deset dní přispěli částkou přesahující 700 tisíc korun. Později se zapojila i širší veřejnost. Díky tomu se v polovině července mimořádná finanční podpora odeslaná do Indie vyšplhala až na 1 121 195 Kč.